Lionel Messi: Arda çok kaliteli

Ballon D'Or ödülünü 5. kez kazanan Lionel Messi, takım arkadaşı olan lejyonerimizi yorumlayarak, "Arda iyi ve kaliteli bir futbolcu. Uzun zaman maç oynamamak zordur. Fakat o, bu problemi de aştı" dedi.

Milliyet

13.1.2016 - 10:25

Paylaş:

Lionel Messi, Ballon d'Or ödül töreninde Türk basınından gelen soruları da yanıtladı. Barcelonalı yıldız, takım arkadaşı Arda Turan konusunda, "Luis Enrique ondan memnun ki, cezası biter bitmez ilk 11'de yer verdi. Arda kaliteli ve iyi bir futbolcu. Zaten Barcelona kulübü iyi futbolcuları transfer eder. Takıma adapte oldu. Bir futbolcu için uzun zaman maç oynamamak zordur. Fakat Arda bu problemi de aştı. Takımda rekabet başladı. Şimdi herkes iyi olmak zorunda" diye konuştu. 

"Canım sıkıldıkça ödüllerime bakıyorum"

Beşinci kez kazandığı Altın Top ödülünü de değerlendiren Arjantinli yıldız, "Ödüllerim benim için çok önemli. Çünkü bir gün her şey gelip geçecek ve bunlar kalacak. Emekli olduktan sonra ödüllerime bakıp bu günleri hatırlayacağım. Evde ödüllerim için alarmlı özel bir dolap yaptırdım. Canım sıkıldıkça onlara bakıyorum ve moralim yerine geliyor" ifadelerini kullandı.