'Sürpriz bir karar değil'

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Sarı-Kırmızılı kulübe gelen cezanın kendisinin pozisyonunu değiştirmeyeceğini söyledi.

Hürriyet

3.3.2016 - 09:10

Paylaş:

  • Sneijder'dan olay tweet
  • 11 sebep, istifa kararını tetikledi
  • UEFA'dan Galatasaray'a 1 yıl men
Ziraat Türkiye Kupası'nda, Türk Telekom Arena'da oynadığı maçta Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan ve kupada yarı finale yükselen Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

UEFA'dan Galatasaray'a verilen ceza için "Sürpriz bir karar değil. İki yıl ceza da gelebilirdi" ifadelerini kullanan Sneijder, "Tabii ki üzücü. Galatasaray her sezon Avrupa kupalarında olmalı. UEFA Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi, her yıl orada yer almalı. Bunun için ben de kendimi üzgün hissediyorum" dedi.

"Burada olmaktan mutluyum"

Sarı-Kırmızılı kulübün ceza almasının takımda kalma durumunu değiştirip değiştirmeyeceği sorulan Sneijder, "Benim pozisyonumu değiştirmez. Burada olmaktan mutluyum. Zor zamanlarda takımıma yardımcı olmaya ve takımım için savaşmaya devam edeceğim" yanıtını verirken, Çin'den herhangi bir kulübün de kendisiyle temasa geçmediğini belirtti.

"Hep aynı şeyler"

Holllandalı futbolcu, Mustafa Denizli ile ilgili söylediği öne sürülen sözlerin yer aldığı haberler ile ilgili de yorumda bulundu. Tecrübeli futbolcu, "Hep aynı şeyler. Bir şeyler söyleyebilirim ama hiçbir şey değişmez. Kimseyle konuşmadım ancak yine de ismim kullanıldı. Ne yazılmak isteniyorsa, benim adımla birlikte yazılıyor. Belki de bu sezon ilk kez burada durdum. Basından kimseyle konuşmak istemedim" şeklinde konuştu.