Ahmet Çalık'tan Yılmaz Vural'a yanıt

Gençlerbirliği'nde göreve geldikten altı gün sonra başkan İlhan Cavcav tarafından işine son verilen teknik direktör Yılmaz Vural, takım kaptanı milli futbolcu Ahmet Çalık hakkında zehir zemberek açıklamalar yapmıştı. 21 yaşındaki oyuncudan deneyimli çalıştırıcıya yanıt geldi.

Spor Alemi

1.1.2016 - 14:59

Paylaş:

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent tesislerinde basın toplantısı düzenleyerek ayrılık sürecini anlatan Yılmaz Vural, "Ayrılık kararının ardından Kaptan Ahmet Çalık'ı aradım. 'Küme düşebilecek takımız. Çok ofansif oynatıyorsunuz' dedi. Sen daha 21 yaşındasın, antrenörlüğü senden mi öğreneceğim?' dedim. Bu kerataların hepsini deşifre etmek lazım. İki üniversite bitirmiş, 751 maç yönetmiş antrenöre antrenman tekniği öğretiyorlar. Ahmet Çalık efendi de milli takımda oynuyor. Fatih Terim'den rica ediyorum. Allah aşkına bir daha bu adamı milli takıma alma. Ahlaksıza bak! Böyle saçma bir tip olabilir mi. Herkes kendine çeki düzen versin." ifadelerini kullanmıştı.

"Ben söylemedim başkası söyledi"

Vural'ın sert sözlerine Twitter'dan yayınladığı açıklamayla yanıt veren Ahmet Çalık ise, "Hocanın gönderilmesiyle uzaktan yakınndan ilgim yoktur. Vural tarafından basına aktarılan sözler kesinlikle bana ait değildir. Hiç birini söylemedim. Bunları söyleyen arkadaşlarımı bildirip kulübümü tartıştılır hale getirmek istemiyorum" dedi. Çalık'ın açıklamasının tam metni şu şekilde: