Antalyaspor Ronaldinho'yla anlaştı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Ronaldinho ile prensip anlaşmasına vardı.

Spor Alemi

17.5.2016 - 16:06

Paylaş:

Doğan Haber Ajansı'na göre; sezon başında Samuel Eto'o'yu transfer ederek dünya futbolunda da adını duyurmayı başaran Antalyaspor, kadrosunu belki de daha ünlü bir isimle güçlendiriyor.  Ronaldinho'yla görüşen Antalyaspor'un Brezilyalı yıldızdan olumlu yanıt aldığı kaydedildi. Efsane ismin kendisine teklif edilen 1+1 yıllık sözleşmeye 'Evet' dediği belirtildi. Eto'o'nun aracı olduğu ve transfer görüşmelerinde önemli rol üstlendiği Ronaldinho ile Antalyaspor yönetiminin artık ufak detaylar üzerinde uzlaşma sağlamaya çalıştığı bildirildi. Son olarak Fluminense'de forma giyen Ronaldinho, Eylül 2015'ten bu yana resmi bir maça çıkmadı. 36 yaşındaki oyuncu Barcelona'da Samuel Eto'o ile La Liga ve Şampiyonlar Ligi zaferleri yaşamıştı.

Karcemarskas'la da anlaşıldı

Antalyaspor'daki transfer rüzgârı Ronaldinho'yla da sınırlı kalmıyor. Akdeniz ekibinin bu futbolcunun yanı sıra Trabzonspor'dan ayrılan Marko Marin ve üç yıl önce Rusya'ya sattığı eski futbolcusu İsmail Aissati ile de görüştüğü öğrenildi. Ayrıca Samsunspor'dan Chikeluba Ofoedu, Şanlıurfaspor'dan Kubilay Sönmez ile Gaziantespor kalecisi Zydrunas Karcemarskas ile ön anlaşma yapıldı. Karcemarskas'ın transferinin ardından Rais M'bolhi'yle yolların ayrılacağı da gelen bilgiler arasında.