Arslan'dan güldüren Douglao sözleri

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Galatasaray'la 1-1 berabere kalıp Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmelerinin ardından mücadelede kendi kalesine gol atan Dougloa'ya esprili bir şekilde takılarak, ''Dougloa da çok golcü, ama golü yanlış kalelere attı. Elenmememize biraz da o sebep oldu. '' dedi.

Spor Alemi

2.3.2016 - 20:36

Paylaş:

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Galatasaray'a 1-1 berabere kalıp turnuvaya veda ettikleri maçın ardında açıklamalarda bulundu.

İki takımın da iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirten Arslan ''İkinci yarı çok net pozisyonlar yakaladık. İki takım da alkışı hak etti. Hakem de mücadeleye tempo kattı. Ekip olarak inandığımız şeyler var. Teknik adam olarak biz futbolcunun ruhuna hitap edip, onları ikna etmeliyiz. Bizim etrafımıza güneş saçmamız gerek. Oyuncular da bizi mahçup etmedi.'' diye konuştu.

Dougloa'ya takıldı


Cihat Arslan, Galatasaray'la çeyrek finalede oynadıkları iki maçta da kendi kalesine gol atan futbolcuları Douglao'ya da esprili bir şekilde takılarak, ''Dougloa da çok golcü, ama golü yanlış kalelere attı. Elenmememize biraz da o sebep oldu. Kupada Galatasaray'dan çok gol attı bize.'' ifadelerini kullandı.