Aslanlar Antalya’da

Galatasaray, 2015 -2016 Ziraat Türkiye Kupası final maçı için Antalya’ya gitti.

İHA

25.5.2016 - 09:19

Paylaş:

26 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 21.15’de başlayacak Türkiye Kupası mücadelesi Galatasaray ile Fenerbahçe rekabetine sahne olacak. Antalya Stadyumu’nda oynanacak maç öncesinde takım kafileleri şehrin yolunu tuttu. Dün akşam saat 21.30’da özel uçaklarıyla İstanbul’dan hareket eden sarı-kırmızılı ekip 22.36’da Antalya’ya vardı. Havaalanında kendilerini karşılayan taraftarla futbolcular fotoğraf çektirdi. Taraftarın tezahüratları ile havaalanından ayrılan ekip, kalacağı otelin yolunu tuttu.

Derbi için Antalya’ya gelen ekibin, Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Sinan Gümüş, Aurelien Chedjou, Hakan Kadir Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer ve Cenk Gönen’den oluştuğu görüldü.

Kaptanlar ve hocalar konuşacak

TFF'nin duyurusuna göre her iki ekibin takım kaptanı ve teknik direktörlerinin katılacağı ortak bir basın toplantısı düzenlenecek. Bugün saat 18:30'da yapılacak maç öncesi basın toplantısı Rixos Downtown Antalya'da gerçekleşecek.