Başkan açıkladı! Ronaldinho Türk takımının teklifini kabul etti

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Brezilyalı süper yıldız Ronaldinho'yu gelecek sezon kadroya katmak için ikna ettiklerini ve şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturmak için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Hürriyet

12.5.2016 - 17:33

Paylaş:

Robin van Persie, Luis Nani, Mario Gomez, Samuel Eto'o gibi yıldızların ardından Süper Lig'e futbolseverleri ekran başına kilitleyecek bir futbolcu daha geliyor! Geçen sezon Eto'o transferiyle isminden söz ettiren ve Kamerunlu futbolcudan büyük verim alan Antalyaspor, bir süredir peşinden koştuğu Ronaldinho'nun transferinde sona geldi.



'Eto'o getirecek'

Başkan Gültekin Gencer, yaptığı açıklamada "Şimdiye kadar hep spekülasyonlardan ibaretti ama artık Ronaldinho transferi ciddiye bindi. Eto'o şu anda Meksika'da onunla beraber. Antalya'ya gelmeyi çok istiyor. Burada oynamayı kabul etti. Biz de ona takımımızın menfaatleri doğrultusunda bir teklifte bulunduk. Hazır bekliyor şu an. Eğer kabul ederse Eto'o onu getirecek" diye konuştu.



Ronaldinho kimdir?

Asıl adı Ronaldo de Assis Moreira olan Ronaldinho, 21 Mart 1980 doğumlu, yani 36 yaşında. Futbol hayatına ülkesinin Gremio takımında başlayan Brezilyalı süperstar Avrupa'da sırasıyla Paris Saint-Germain, Barcelona, Milan gibi dünya devlerinin formasını terletti. Daha sonra ülkesine dönen yıldız orta saha oyuncusu Atletico Mineiro ve Queretaro takımlarının ardından Fluminense'ye imza attı ve son durağında şimdiye kadar 9 maça çıktı. Brezilya Milli Takımı'nda ise bugüne kadar 97 maça çıkan Ronaldinho, 33 gol atma başarısı gösterdi.

İşte Ronaldinho'yu diğerlerinden farklı yapan şey!