Beşiktaş genç yıldızı İstanbul'a getirdi

Arnavut asıllı Alman futbolcu Donis Avdijaj'ın Siyah-Beyazlıların davetiyle İstanbul'a geldiği ortaya çıktı. 19 yaşındaki yetenek, Vodafone Arena'daki Osmanlıspor maçını da tribünden izledi.

Yeni Şafak

23.5.2016 - 11:03

Paylaş:

Beşiktaş transferde bu sezon da son yıllarda olduğu gibi genç ve gelecek vadeden isimlere yönelmek istiyor. Bu doğrultuda Siyah-Beyazlı yönetim, Arnavut asıllı Alman futbolcu Donis Avdijaj'ı İstanbul'a getirdi. Bonservisi Schalke 04'te olan 19 yaşındaki yıldız adayı, Beşiktaş'ın Osmanlıspor ile oynadığı karşılaşmayı da tribünden izledi. Sezonu Avusturya Ligi ekiplerinden Sturm Graz'da geçiren Avdijaj'ın Siyah-Beyazlılardan teklif aldığı ve İstanbul'a gelerek hem takım hem de şehir ile ilgili bilgi topladığı ifade edildi.

Veli Kavlak bağlantısı

Donis Avdijaj'ın isminin Beşiktaş ile anılmasının bir diğer nedeni de Veli Kavlak'ın menajerinin futbolcusu olması. Almanya'nın umut vadeden gençlerinden biri olarak gösterilen Avdijaj , orta sahanın sağ ve sol kanadında forma giyebiliyor. Ayrıca forvet arkasında da oynayabiliyor.



Kartal'ın listesinde olduğu iddia edilen Avdijaj, sosyal medyadan Vodafone Arena manzaralı paylaşım yapmayı ihmal etmedi.