Burak'tan özel teşekkür

Türkiye'nin Slovenya'yı 1-0 mağlup ettiği maçın tek golünü atan Burak Yılmaz, üzerine düşen görevi yapmak istediğini söyledi.

AA

6.6.2016 - 08:27

Paylaş:

Slovenya maçında galibiyeti getiren golün sahibi Burak Yılmaz, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada yaşadığı sakatlığı hatırlatarak, "Uzun süren bir sakatlığım vardı. Allah hiç kimseye göstermesin. Sakatlıktan dolayı dışarıda kalmak insanı çok üzüyor. Ben hocalarıma ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bana çok yardımcı oldular. Ben de inşallah bu turnuvada üzerime düşen görevi yapmak istiyorum. Fizik olarak biraz eksiğim var ama çok iyi durumda olduğumu düşünüyorum. Şampiyonada elimden geleni yapmak istiyorum. Bugün de iyi bir maç oldu. Hazırlık maçı ölçü değildir ama kazanmasını bilmek güzeldi. Hırvatistan maçına 1 hafta daha var. Bu süreyi iyi değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.

Milli Takım kariyerinde henüz büyük turnuvada oynamadığı hatırlatılan futbolcu, "Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi'nde her sene oynadık. O atmosferi, duyguyu iyi biliyorum ama milli takım seviyesinde böyle büyük bir organizasyonda oynayamamıştım. Allah bana bunu da nasip etti. Orada elimden geleni yapıp, kariyerime güzel bir şeyler daha eklemek istiyorum" ifadelerini kullandı.