Cihat Arslan: Haksızsak bırakırım

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, olaylı Eskişehirspor maçının ardından "Eğer haksız bir karar aldıysam bir daha sahaya çıkıp teknik direktörlük yapmam" dedi.

Spor Alemi

13.3.2016 - 16:35

Paylaş:

Karşılaşmanın ardından yaptığı basın toplantısında maçın genelini değerlendirmenin herhangi bir anlamı olmadığını söyleyen Cihat Arslan'ın açıklamaları şu şekilde: 

"Ancak son golümüzdeki pozisyonu değerlendirirsek herkesin kendi açısından haklı olduğu taraflar vardır. Saygı duyuyorum. Bugün en zor durumda olan bendim. Bir karar verilmesi gerekiyordu. Bir yanlışlık oldu mu, haksız bir gol mü atıldı; bunları bir dakika içerisinde karara bağlamamız gerekiyordu. Ben durumu pozisyonun içerisindeki futbolcularıma sordum. Onlar bana topun hakem atışından önce zaten bizde olduğunu, attığımız golde haksız bir durum olmadığını söylediler"

"Başkana telefon ettim"

"Tartışma büyüyünce başkanımızı aradım. LİG TV'den de pozisyonun aslını öğrenmek için yardım istedim. 'Bir haksızlık varsa söylesinler takıma gol yedireceğim' dedim. Yönetim kurulumuz ortada haksız bir durum olmadığını, asıl böyle bir şey yaparsak rencide olacaklarını söylediler. Ben de ona göre karar aldım. Zaten maçın ardından pozisyonu izleyince içim rahatladı. Suçlu olduğumuzu düşünmüyorum" 

"Bir daha teknik direktörlük yapmam"

"Ben daha önce Eskişehirspor'da futbol da oynadım. Hain, hırsız ilan ediliyoruz ama yapacak bir şey yok. Keşke bunlar olmasaydı. Bunları yaşamasaydık. Alınan her karar birileri tarafından takdir ediliyor, birileri tarafından da eleştiriliyor. Bunlar doğal. İnşallah onlar haklı değildir. Onlar haklıysa ben bir daha sahaya çıkıp teknik direktörlük yapmam. Kimsenin hakkını kendi üzerimde istemiyorum. Bu karar yanlışsa, ben sorumluluğu üstleniyorum. Ben futbolcularıma da sordum. Onlar haklı olduklarında ısrar ettiler. Farklı karar verseydim bu kez de ligde kalma mücadelesi veren diğer üç takım tarafından hırsız ilan edilecektim"