Ergin Ataman'dan fark açıklaması

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, 14 sayı farkla kazanılan Gran Canaria maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Alemi

30.3.2016 - 21:50

Paylaş:

Bugün hakemin hep Gran Canaria lehine karar çaldığından yakınan Ataman, "Fark üç kez 19 sayıdan döndü. Amacımız 20 sayının üzerinde farklı bitirmekti ama 14 sayı da büyük bir avantaj. Biz, Gran Canaria'dan çok daha iyi bir takımız. Daha maçın başlarında iki oyuncumuz faul problemine girdi. Hakemler bizim açımızdan sıkıntılı kararlar verdi. Saha avantajımızı yalnızca motivasyon olarak kullandık. Green bugün sıfır çekti. Yine de bir yarı final maçında 14 sayılık fark çok büyük bir avantaj. İspanya'ya dikkatli gideceğiz. İnşallah buraya finalist olarak dönüp sonra da kupayı kaldıracağız. Benim hoca olarak yaptığım olağanüstü bir şey yok. Herkesin bir görevi var ben de görevimi yapıyorum. Her şey çocukların elinde. Onlar iyi oynayınca kazanıyoruz" diye konuştu.

''Kupayı müzeye getireceğiz''

Karşılaşmaya gelen taraftarlara da seslenip, teşekkür eden Ergin Ataman, “Bu kupayı inşallah Galatasaray müzesine getireceğiz” ifadelerini kullandı.