Galatasaray takas teklif etti

Transferde adı Galatasaray ile anılan Hugo Rodellaga ile ilgili her gün yeni bir iddia ve yeni bir açıklama geliyor. Son olarak golcü futbolcu için Donk takasının gündeme geldiği belirtilirken, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan açıklamalar yaptı.

Vatan

25.5.2016 - 09:36

Paylaş:

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu belirtilen Rodallega'yla ilgili iddiaların arkası gelmiyor. Son olarak Sarı-Kırmızılı takımın Kolombiyalı golcü için Ryan Donk takasını önerdiği belirtilirken, Ege temsilcisinin teknik direktörü Cihat Arslan, transfer iddiaları hakkında açıklamalar yaptı.

Ryan Donk takasına olumlu baksa da Arslan Hollandalı futbolcunun maliyetini karşılayamayacaklarını belirterek şunları söyledi:

"Rodallega’yı bırakmak istemeyiz ama gösterdiği performanstan sonra da normal olarak çok sayıda talibi var. Bizim takımımız için çok önemli bir oyuncu. Gönül ister ki bizimle gelecek sezon da devam etsin... Galatasaray’a transfer olacağı haberleri çok çıkıyor ancak bana kadar gelmiş net bir şey yok henüz. Donk çok kaliteli ve bize de çok faydalı olabilecek bir oyuncu. Ama onun maliyetini, yıllık ücretini karşılamamız mümkün değil. Oyuncular büyük kulüplerle kontrat imzaladıktan sonra bizim gibi Anadolu kulüplerinin ödeyebileceği parada makas çok açılıyor. Ama ben tabii ki Donk’u takımımda çok isterim. Fakat bu transferin bir de mali boyutu var."