Göztepe'nin resmi hesabında skandal

PTT 1. Lig'de ezeli rakibi Karşıyaka'nın düşme hattındaki rakiplerinden 1461 Trabzon'a 2-0 yenilen Göztepe'nin, maç sonucunu resmi Twiter hesabından "1461 Trabzon: 2 Karşıyaka: 0" diye paylaşması büyük şaşkınlık yarattı.

DHA

26.4.2016 - 14:12

Paylaş:

Sezonun ikinci yarısında inanılmaz bir düşüş içine giren Göztepe kendisini yaktığı gibi, ezeli rakibi Karşıyaka'nın umutlarına da darbe vurdu. Karşıyaka'nın düşme potasındaki rakipleriyle oynadığı tüm maçlarda puan kaybeden Sarı-Kırmızılılar, bu periyotta sadece Karşıyaka'yı yenebildi. Ateş çemberindeki takımlardan Denizlispor'a İzmir'de, Kayseri Erciyesspor'a ise deplasmanda 1-0'lık skorlarla kaybeden Göztepe, Şanlıurfaspor'la evinde 1-1 berabere kalmıştı.

Yanlışlıkla paylaşılmış 

Göztepe son olarak dün de ligde kalma yolunda ezeli rakibinin yarıştığı takımlar arasındaki 1461 Trabzon'a deplasmanda 2-0 yenildi. Ancak asıl tartışma maç sonunda çıktı. Sarı-Kırmızılı kulübün resmi twitter hesabı, karşılaşmanın sonucunu, "1461 Trabzon 2-0 Karşıyaka" şeklinde paylaştı. Sosyal medyada büyük tepki çeken tweet, kısa süre içinde kulübün resmi adresinden kaldırıldı. Hatalı paylaşımı, bir kulüp çalışanının yanlışlıkla yaptığı iddia edildi.



Sepil de çok kızdı

Öte yandan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de duruma tepki göstererek, "Hata anında fark ediliyor, tweet kaldırılıyor. Ancak herkes dikkatli olmak zorunda. Olacak iş değil. Sorumlulara gereken uyarıları yaptım. Bir daha tekrarlanmayacak" dedi.