Hentbol

Hentbol Milli Takımı'na soğuk engeli

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kalmak için Rize'de Belçika ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Hentbol Takımı, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu salonunun soğuk olması nedeniyle antrenmanı yarıda kesmek zorunda kaldı.

DHA

31.3.2016 - 14:58

Paylaş:

Hentbolda milli skandal... Erkekler Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'na katılmak için Rize'de Belçika ile karşılaşacak olan A Milli Takım, hazırlıklarını sürdürdüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu salonunun soğuk olması nedeniyle dün akşam yapılan antrenmanı yarıda kesmeye mecbur kaldı. 

Başka ilçeye gittiler

Ay-Yıldızlılar, Belçika ile 6 Nisan Çarşamba günü Yenişehir Kapalı Spor Salonunda oynayacağı  karşılaşma için Rize’de kampa girdi. Ancak aksilik bundan sonra başladı. RTEÜ Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu'nda dün akşam yapılan antrenman, ısıtma sistemi arızalı olan salonun soğuk olması nedeniyle antrenör Adnan Öztürk tarafından yarıda kesildi. Hentbol Milli takımı bunun üzerine Pazar İlçesi’ndeki Mehmet Akif Prim Spor Salonu'na geçmek zorunda kaldı.



Hentbol Süper Lig ekibi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün de maçlarını oynadığı salonun bir süredir arızalı olan ısıtma sisteminin yapılmasının beklendiği öğrenildi.