İsmail Köybaşı La Liga yolcusu

Beşiktaş'taki sözleşmesi sona eren milli futbolcu, yönetimin henüz somut bir adım atmaması üzerine Espanyol kulübü ile görüşmelere başladı.

Fanatik

6.6.2016 - 08:57

Paylaş:

Tam 9 sezondur Siyah-Beyazlı formayı giyen İsmail Köybaşı yol ayrımına geldi. Deneyimli sol bek, menajeri aracılığıyla yönetimle yaptığı görüşmelerden bir türlü sonuç çıkaramadı. Bunun üzerine diğer teklifleri değerlendirmeye alan milli futbolcuya, La Liga ekibi Espanyol’un talip olduğu bildirildi. 

İspanyollar için çok uygun

A Milli Takım’ın EURO 2016 kadrosunda yer alan başarılı futbolcu için ilk teması menajeri aracılığıyla kuran İspanyol temsilcisi; İsmail Köybaşı’yı dev turnuva başlamadan kadrosuna katmayı planlıyor. Sol bek mevkiine transfer arayışında olan Espanyol,  bonservisini elinde bulunması sebebiyle İsmail Köybaşı'nı kaçırmak istemiyor. 

Emre Çolak'ın ardından 

Beşiktaş Yönetimi’nin kararsızlığı yüzünden kafası karışan milli oyuncunun da bu durumdan dolayı Espanyol’la el sıkışabileceği konuşuluyor. Halen Milli Takım kampında bulunan Köybaşı'nın geleceğini bu hafta içerisinde şekillendirebileceği ifade edildi. Eğer bu transfer gerçekleşirse, Siyah-Beyazlı futbolcu, İspanya'da top koşturan Arda Turan ve Deportivo'ya giden Emre Çolak'ın ardından üçüncü Türk futbolcu olacak.