Jack Wilshere'den Türkiye'ye övgü

İngiliz milli futbolcu, 2-1 kaybettiğimiz hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamada, "İyi bir takıma karşı güzel bir sonuç aldık" dedi.

DHA

23.5.2016 - 10:56

Paylaş:

İngiltere-Türkiye hazırlık karşılaşması, Jack Wilshere'in de milli takıma dönüş maçı oldu. Yaşadığı sakatlıklar sonucu bu sezon Arsenal ile sadece 3 Premier Lig mücadelesine çıkabilen İngiliz oyuncu, en son geçen yıl haziran ayında Slovenya'ya karşı forma giymişti. Yaklaşık 1 yıl sonra milli takımda şans bulan orta saha oyuncusu, Ay-Yıldızlılarımızı övdü. 

Wilshere karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada; "İyi bir takıma karşı güzel bir sonuç aldık. Sonuçta 13 maçtır yenilmeyen bir takımla oynadık. Şampiyona yaklaşıyor ve bizim aldığımız her galibiyet daha da moralli olmamızı sağlıyor. İyi bir oyun ile galip geldik" ifadelerini kullandı. 

Kendisinin ise son 2 aydır antrenmanlara çıktığını hatırlatan 24 yaşındaki yetenek, "Bu sezon henüz daha 90 dakikalık maçım yok. Ama her maç daha iyiye gidiyorum. Umarım bu şekilde devam ederim ve iyi bir turnuva geçiririm" diye konuştu.