Kasımpaşa Eren için açık kapı bıraktı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon sergilediği performansla, adı Galatasaray ve Fenerbahçe'yle transfer iddialarına karışan Eren Derdiyok için Kasımpaşa cephesinden sezon sonunu işaret eden açıklamalar geldi.

Radyospor

7.4.2016 - 15:01

Paylaş:

  • Eren, 3 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye!
  • Eren için olumlu rapor
Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu öne sürülen Eren Derdiyok ile ilgili açıklamalar yaptı.

Şu anda futbolcu için herhangi bir transfer görüşmesinin olmadığını ifade eden Öksüz, şu açıklamaları yaptı:

"Herhangi bir görüşme yok. Ne Eren ile ne de Ryan Donk'un geri dönüşüyle ilgili herhangi bir gelişme, şu anda yok. Ancak sezon sonunda bunları görüşebiliriz. Her yiğidin gönlünde bir aslan yatar. Transfer dönemi açıldıktan sonra bunları konuşuruz. Birilerinin bir yere gitme isteği olabilir; onların talipleri olabilir. Bunlar o dönemde konuşulur. Şu anda bir şey yok ama sezon sonunda konuşulabilir. Bu bir ticarettir. Alınır, verilir. İyi oyuncuların pazarlanması söz konusu olabilir. Bunların hepsi gündeme gelebilir. Kasımpaşa'nın da hedefleri vardır. Bunlar doğrultusunda, taviz vermeden teklifleri değerlendirebiliriz. Bunun dışında konuşulanlar dedikodudan ibarettir."