Lionel Messi'nin aradığı çocuk

Naylon poşetlerden Arjantinli yıldızın formasını yapan Iraklı çocuk, sosyal medyada fenomen oldu. Lionel Messi de minik futbolsever bulunursa, orijinal formasını hediye edecek.

Spor Alemi

20.1.2016 - 11:19

Paylaş:

Geçtiğimiz günlerde basında yer alan bir fotoğraf, Lionel Messi'yi harekete geçirdi. Minik bir futbolseveri, naylon poşetten yaptığı Arjantin Milli Takımı forması ve arkasına yazdığı Messi yazısıyla gündeme taşıyan kare çok popüler oldu. Çatışmaların hüküm sürdüğü Dohuk'tan Iraklı bir çocuğa ait olduğu öğrenilen fotoğraf, futbolseverleri ayağa kaldırdı.

Avrupa çapında ünlü oldu

Sosyal medyada minik taraftarın bulunması ve Lionel Messi'ye ulaştırılması adına kampanyalar başlatıldı. Iraklı miniğin ünü, yapılan paylaşımlarla kısa sürede tüm Avrupa'ya yayıldı.  



Haber sonunda dünya üzerinde 700 bin takipçisi bulunan 'Messi10stats' adlı hesabın da ilgisini çekti ve Barcelona kaptanının temsilcileriyle temas kuruldu. Arjantinli futbolcu adına, yine sosyal medyadan "Bu çocuğun kim olduğunu bilmek istiyorlar. Bu öğrenildiğinde Leo (Messi) onun için birşeyler ayarlayabilir" yazılı mesaj paylaşılması ise tüm futbolseverleri heyecanlandırdı.



Şimdi herkes, minik Messi hayranının ortaya çıkmasını bekliyor.  Eğer bu gerçekleşirse, Arjantinli yıldız, küçük taraftara gerçek formasını hediye edecek.