Obradovic'ten hakemlere tepki!

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Euroleague Final maçında CSKA karşısında alınan mağlubiyetin ardından "Kazanmayı hak ettik ama bazıları Avrupa Ligi'ni kazanmayı hak etmediğimizi düşünüyordu" ifadelerini kullandı.

AA

16.5.2016 - 08:13

Paylaş:

  • Saha kenarında gerginlik
Bu sezon üst üste ikinci kez Euroleague'de Final Four'a kalma başarısı gösteren ve finale de adını yazdıran Fenerbahçe, hakem hatalarının sıkça yaşandığı, uzatmaya giden final maçında CSKA Moskova'ya mağlup olarak Avrupa ikincisi oldu.

Sarı-Lacivertli takımın başantrenörü Obradovic de maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Kardeşim Dimitris Itoudis'i kutluyorum. İlk şampiyonluğunu aldı. İlk yarıda CSKA Moskova hakimiyeti vardı. Maalesef konsantre olamamıştık. Çok kolay sayı buldular. Biz savunmayı iyi planlamıştık ama kolay sayı şansı tanıdık. Takımımla gurur duyuyorum. Kazanmayı hak ettik ama bazıları Avrupa Ligi'ni kazanmayı hak etmediğimizi düşünüyordu, anladınız mı? CSKA Moskova'nın maçı uzatmaya götürdüğü son hücumunda De Colo hatalı yürüme yaptı. Bir şeyden eminim, hiç şüphem yok. O pozisyon stepsti. Euroleague finali oynanıyorsa, uzatma dakikalarında rakip 10 serbest atış, biz 0 serbest atış. Bu normal değil. Maç nasıl yönetildi anlamadım. Gelecek sezon tekrar bu noktada olacağız. Birlikte iyi bir Euroleague sezonu geçireceğiz. Yanlış kararlar verildi. Bu maçı gerçekten çok iyi inceleyeceğim. Kazanmaya çok yakındık."