Serdar Kesimal, Akhisar Belediyespor'a gitti

Fenerbahçe'de 'oynamadan para kazanmakla' eleştirilen Serdar Kesimal, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Akhisar Belediyespor'a transfer oldu.

İHA

1.6.2016 - 12:18

Paylaş:

Sarı-Lacivertliler, kadrosundaki en tartışmalı isimlerinden birine bugün resmen veda etti. 2011-2012 sezonunda Kayserispor'dan 4 milyon 750 bin Euro gibi bir maliyetle transfer edilen, ancak arada geçen sürede çok az maç oynayan Serdar Kesimal, Akhisar Belediyespor'a gitti. 

Süper Lig ekibi, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki savunma oyuncusunu renklerine bağladı. Ege temsilcisinin Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan törende 2 yıllık anlaşmaya imzayı atıldı. 

5 sezonda 6 milyon Euro kazandı

Sarı-Lacivertlilerden yıllık 1.2 milyon Euro garanti ücret alan Serdar, bu sürede primler hariç 6 milyon Euro'yu cebine koydu. Sezon başında Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan gurbetçi stoper, yönetimin tüm baskısına rağmen başka kulüplerle anlaşmayarak, sözleşmesinin bitmesini bekledi.

Bir yıldır topa vurmadı 

Bu sırada oynamadan parasını aldığı için bizzat başkan Aziz Yıldırım'ın da eleştirilerine hedef olan Serdar Kesimal, son resmi maçına 1 yılı aşkın süre önce 30 Mayıs 2015 tarihinde Kasımpaşa'ya karşı çıkmıştı.