Yılmaz Vural'dan Adanaspor'a mesaj var

Adana Demirspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Yılmaz Vural, bu hafta çekiştikleri Alanyaspor'la karşılaşacak ezeli rakiplerine mesaj göndererek, "Adanaspor kaybetmemeli. Bizim için oynamalı" dedi.

İHA

28.4.2016 - 13:42

Paylaş:

PTT 1. Lig'de Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Yılmaz Vural, şampiyonluğu garantileyen Adanaspor'a çağrıda bulundu. Deneyimli teknik adam, “Adana Demirspor’un çıkmasını istiyorsak Adanaspor’a çok iş düşüyor. Biz burada aynı kentin insanlarıyız. Adanaspor kaybetmemeli, bizim için oynamalı” dedi. 

Bir radyo programına katılan Vural yine renkli açıklamalara imza attı. Kötü gün dostu olduğunu söyleyen 63 yaşındaki çalıştırıcı, yeni kulübünden lige çıkana kadar herhangi bir ücret almayacağını belirtti. 

"Hepsi aslan gibi çocuklar"

Yılmaz Vural, gelir gelmez takımla tanıştığını dile getirerek, şunları söyledi: “Hepsi aslan gibi güzel çocuklar. Soruyorum neden böyle diye; ‘İçeride çok geriliyoruz hocam’ diyorlar. İnsan kendi evinde kendini rahatsız hisseder mi? İşte bu bizim suçumuz. Yönetenler ve taraftarın kendini dizginlemesi lazım. Oyuncular diyorlar ki; ‘Seyirci çok sabırsız hemen çıkıp gol atalım istiyorlar, olmuyor. Uzayınca da 60’larda 70’lerde rakip takım seyircisi oluyorlar.’ Ben her zaman derim çocuklar sizin bir bedeliniz var bu bedelin gerektiği şekilde oynayın. 5 liralık oynayıp 20 milyon isteyemezsiniz. Bizim ülkemizde ne yazık ki skor taraftarlığı var. Yenersen alkış, kaybedersen yuh.”