Yılmaz Vural'ın takımına sürpriz tepki

Adana Demirspor'un play-off'ta Elazığspor ile deplasmanda oynayacağı maçın kampını Malatya'da yapması, Malatyasporlu taraftarları kızdırdı.

İHA

17.5.2016 - 13:13

Paylaş:

Teknik direktörlüğünü Yılmaz Vural'ın yaptığı Adana Demirspor kafilesinin konakladığı otelin önüne giden bir grup, kendilerini şehirlerinde istemediklerini iletti. Adana ekibi aleyhinde tezahüratta da bulunan grup protesto gösterisi düzenledi.  

"Demirspor'u şehrimizde istemiyoruz"

Konuyla ilgili açıklama yapan Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, “Biz buraya gelen bütün takımları her zaman bir Malatyalı'ya yakışır şekilde ağırladık. Ancak Malatyalı taraftarlar Adana deplasmanda saldırıya uğramışlardır. Bugün bunun için buradayız. Biz Adana Demirspor kafilesinin şehrimizde kalmasını istemiyoruz. Bu da bizim en doğal hakkımız” diye konuştu.

Tribün liderinden tehdit 

Tribün lideri Murat Alpay ise, "Bize Adana'da her türlü kötü muamele yapıldı. Plastik mermiler, Adana Demirli taraftarların yaptığı şeyler... Buradaki insanlar polis abilerimize dua etsinler. Biz onları geçmedik. Yoksa burada olacaklardan kimse mesul olmazdı" diyerek tehditte bulundu.

Süper Lig'e çıkma şansını play-off'lara bırakan Adana Demirspor ilk maçında perşembe günü Elazığspor'a konuk olacak.