Zydrunas Karcemarskas Osmanlıspor'da!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Gaziantepspor ile yollarını ayıran kaleci Zydrunas Karcemarskas'ın Osmanlıspor'a transfer olduğunu duyurdu.

Spor Alemi

27.5.2016 - 11:30

Paylaş:

Süper Lig'de kalmak için son mücadelesini son maça kadar sürdüren Gaziantepspor'un hedefine ulaşmasında en büyük pay sahiplerinden biri kaleci Zydrunas Karcemarskas'tı. Litvanyalı kaleci, ortaya koyduğu performansla birçok maçın kahramanı oldu ve sezonun tamamlanmasının ardından Gaziantepspor ile yollarını ayırdı. Güneydoğu temsilcisi, 33 yaşındaki file bekçisini teşekkür plaketi vererek uğurladı.

Türkiye'den talipleri olduğu bilinen Karcemarskas'ın yeni durağı, ayrılığın resmileşmesinin ardından netleşti. Sezonu 52 puanla 5'inci tamamlayarak gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Osmanlıspor'un, Litvanyalı kaleciyi kadrosuna kattı.

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, yaptığı açıklamada "İlk olarak kaleden başladık. Yeni transferimizin bizimle çok daha başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Osmanlısporlulara müjde... Transfer bitmiş... Türkiye'nin en iyi iki kalecisinden biri Osmanlı'da..." ifadelerini kullandı.